Lokkien toiminta

Vuoden 2018 toimintakalenterin näet täältä! Huomaathan myös ilmoittautumis- ja peruutusehtomme.

Pamauksella, Satakunnankatu 31 B:ssä, on arki-iltaisin vilinää. Siellä muun muassa laumat ja vartiot kokoontuvat viikoittain. Kokousten lisäksi järjestetään retkiä, osallistutaan kilpailuihin ja muihin partiotapahtumiin.

Vartiot tekevät omia retkiään ympäri vuoden ja sudenpennuilla on omat reissunsa. Perinteisiimme kuuluvat mm. oma kesäleiri ja talvileiri yhdessä veljeslippukuntamme Tampereen Kotkien kanssa, johtajiston vaellukset ja syksyinen Lokki-kisa. Lisäksi Lokit osallistuvat ahkerasti sekä kansalliseen että kansainväliseen toimintaan, ja kotimaisille sekä ulkomaisille suurleireille.

Reissujen ja leirien lisäksi Lokit osallistuvat ahkerasti partiotaitokilpailuihin. Lippukunnan kisavartiot ovat keränneet runsaasti kaiken värisiä suomen- ja piirinmestaruusmitaleja, mutta kisoissa menestymistä paljon tärkeämpää on yhdessä toimiminen ja tekeminen.

Partion jäsenmaksu on noin 60 euroa. Jäsenmaksu sisältää partiovakuutuksen, Partio-lehden ja Täplä-lehden.

Kiinnostuitko? Liity mukaan toimintaamme soittamalla lippukunnanjohtajallemme Millalle tai sihteerillemme Marjatalle. Yhteystiedot löydät tästä.