Aikuisena mukaan Lokkien toimintaan

Partio ei ole vain lasten harrastus, vaan voit liittyä partioon minkä ikäisenä tahansa. Et tarvitse mitään ennakkotietoja, pelkkä innostus ja kiinnostus riittää. Toivotamme tervetulleeksi myös Tampereelle muuttavat vaeltajat ja partiosta vuosia tai vuosikymmeniä tauolla olleet. Tampereen Lokit on aktiivinen tyttölippukunta, jonka toiminassa painottuvat erätaidot. Vietämme aikaa leireillen ja retkeillen ympäri vuoden ja osallistumme aktiivisesti myös kisoihin ja muihin tapahtumiin ympäri Suomen. Johtajistamme pidämme huolta johtajahuolloilla ja takaamalla ison lippukunnan tuen ja turvan kaikissa pesteissä. Voit halutessasi osallistua myös aikuisvartion toimintaan. Aikuisvartio kokoontuu kerran kuukaudessa opettelemaan ja harjoittelemaan partiotaitoja, sekä tietysti retkeilemään ja parantamaan (partio)maailmaa.

Miten eroamme muista lippukunnista

Lippukuntamme taustayhteisö on NNKY (Nuorten Naisten Kristillinen Yhdistys). NNKY ja NMKY järjestävät paljon kotimaista ja kansainvälistä koulutustoimintaa, johon myös lippukuntamme jäsenillä on mahdollisuus osallistua. Vuonna 2018 leireilimme Armeniassa paikallisten partiolaisten kanssa ja vuonna 2019 luvassa on konferenssi Lontoossa. Suunnitteilla on myös Jamboree-leiri, josta toivottavasti kuulemme pian lisää! Avarakatseinen ja suvaitseva taustayhteisömme mahdollistaa sen, että voimme ottaa toiminnassamme sinut huomioon yksilönä. Sinun ei tarvitse olla kristitty suomalainen ruisleivän purija - tule sellaisena kuin olet!

Mitä toiminnassa mukana oleminen tarkoittaa

Lippukunnan pyörittämiseen tarvitaan monenlaisia tekijöitä. Leireillä tarvitaan ruoanlaittajia, viikkotoiminassa tarvitaan vetäjiä ja onpa meillä tarvetta myös varusteiden huoltajille, talousihmisille ja valokuvaustaitoisillekin! Se tässä harrastuksessa onkin parasta, että partiossa voit tehdä niitä asioita, jotka kiinnostavat ja kaikki apu otetaan kiitollisena vastaan. Koskaan et kuitenkaan jää yksin, joten partiossa on mahdollista astua myös vähän isompiin saappaisiin.

Edut pestissä, eli aktiivisesti toiminnassa mukana oleville

Vaikka voitkin olla Lokkien jäsen ilman pestiäkin, kannustamme kaikkia jäseniämme tulemaan mukaan toimintaan. Yhdessä tekeminen on kivaa ja me halutaan tutustua just suhun! Tässä vielä vähän lisätietoa siitä mitä kaikkea hupia ja hyötyä pesteissämme olijat saavat:


Kiinnostuitko? Lisätietoja lippukuntamme toiminnasta saat lippukunnanjohtajaltamme Annelta (anne.hautakangas@partio.fi).