Lokkien toiminta

Kasvokkaiseen toimintaan palataan asteittain 14.5. alkaen.

Kokoukset ja tapahtumat palaavat osaksi partiotoimintaa jälleen kesällä. Kaikessa toiminnassa varmistetaan hyvä hygienia, eikä sairaana tai lieväoireisena toimintaan saa osallistua.

Vuoden 2020 toimintakalenterin näet täältä.
Huomaathan myös ilmoittautumis- ja peruutusehtomme.

Lokeissa partion harrastaminen tarkoittaa noin 1,5 tunnin mittaista kokousta kerran viikossa. Lisäksi ryhmät tekevät joka syksy ja kevät omia retkiään, jotka ikäkaudesta riippuen voivat kestää päivän tai vaikka koko viikonlopun!

Lokkien perinteisiin kuuluvat myös oma kesäleiri ja talvileiri yhdessä veljeslippukuntamme Tampereen Kotkien kanssa. Säännöllisin väliajoin käymme lapissa vaeltamassa ja osallistumme toki aktiivisesti niin kansallisille kuin kansainvälisillekin suurleireille ja muihin tapahtumiin. Aina silloin tällöin saamme hulvattomia ideoita, kuten vaikkapa vuonna 2020, kun lähdimme Huippuvuorille hiihtovaellukselle.

Reissujen ja leirien lisäksi Lokit osallistuvat ahkerasti partiotaitokilpailuihin. Lippukunnan kisavartiot ovat keränneet runsaasti kaiken värisiä suomen- ja piirinmestaruusmitaleja, mutta kisoissa menestymistä paljon tärkeämpää on yhdessä toimiminen ja tekeminen.

Lokkien jäseneksi liitytään maksamalla partion jäsenmaksu, joka on noin 60 euroa vuodessa. Jäsenmaksu sisältää partiovakuutuksen, Partio-lehden ja Täplä-lehden. Jäsenmaksusta on mahdollista anoa vapautusta taloudellisista syistä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä lippukunnanjohtajaamme: miina.aaltonen@gmail.com